Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Πράσινη Ανάπτυξη.....

«Λαβράκι» για τις διωκτικές αρχές αποδείχθηκε η πολυήμερη και διακριτική παρακολούθηση καθώς και η έρευνα που ακολούθησε στο αγρόκτημα ενός 31χρονου άνδρα από την Ιεράπετρα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με 355 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης καθώς και δύο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 90 εκ.

Ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, βάρους 810 γραμμαρίων, βρέθηκε σε υπαίθρια κρυψώνα, στο δημοτικό διαμέρισμα Αρμένων στο Ρέθυμνο.
Οι δράστες είχαν τοποθετήσει τη ναρκωτική ουσία σε νάιλον τσάντα μέσα σε πλαστικό δοχείο και την έκρυψαν σε δύσβατο σημείο σε αγροτική τοποθεσία ιδιοκτησίας του Δασαρχείου! Το χασίς βρήκαν και κατέσχεσαν αστυνομικοί στη διάρκεια έρευνας και ύστερα από πληροφορίες που είχαν φτάσει στις αστυνομικές αρχές. Η υποδιεύθυνση Ασφαλείας διενεργεί προανάκριση προκειμένου να φτάσει στους…ιδιοκτήτες της ποσότητας κάνναβης.

Εκατό κιλά ακατέργαστης κάνναβης μέσα σε σακιά κατέσχεσαν χθες οι Διωκτικές Αρχές των Χανίων και εκρίζωσαν 500 δενδρύλλια από φυτεία Κάνναβης που εντοπίστηκε στο Ροδοβάνι Σελίνου. Τα 100 κιλά χασίς ήταν έτοιμα για αποξήρανση. Eν τω μεταξύ χθες συνελήφθησαν στο Δ.Δ Χρωμοναστήρι του Δήμου Ρεθύμνου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών δύο ημεδαποί ηλικίας 32 και 35 ετών αντίστοιχα για παραβάσεις του Νόμου περί Ναρκωτικών. Ειδικότερα: Αστυνομικοί ενήργησαν έρευνα στις οικίες τους, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους πενήντα γραμμαρίων περίπου, εκ των οποίων τα σαράντα γραμμάρια ήταν επιμελώς κρυμμένα μέσα στο χώμα του κοινόχρηστου κήπου των οικιών τους, εντός γυάλινου βάζου, ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι, ένα πτυσσόμενο γκλομπ και ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 35 εκατοστών.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημ/κών Ρεθύμνου.

Δουλειές με "φούντες" έκαναν μέχρι χθες ένας 53χρονος ημεδαπός και ένας 27χρονος αλλοδαπός σε αγροτική περιοχή του Δ.Δ Κάστελος του Δήμου Ρεθύμνου, Κρήτης.

Οι αστυνομικοί, έπειτα από πληροφορίες, φιλούσαν τη φυτεία επί 24ώρου βάσεως μέχρι που σήμερα το πρωί εισήλθε στον χώρο της φυτείας ο 27χρονος Αλβανός, οπλισμένος με πιστόλι διαμετρήματος 45 mm, ο οποίος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, μετά από καταδίωξη, αφού προηγουμένως προέβαλλε σθεναρή αντίσταση.

Στην συνέχεια οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας εντόπισαν και συνέλαβαν σε απόσταση 250 μέτρων τον 53χρονο συνεργό οπλισμένο με ένα πολεμικό τυφέκιο ώστε να παρέχει την αναγκαία κάλυψη στον αλλοδαπό, κατά την είσοδό του στην φυτεία.

'Επειτα από έρευνα στο κτήμα του 53χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε σε αυτοσχέδιο αποξηραντήριο, όπου επεξεργαζόταν τα συλλεχθέντα τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης, συνολικά ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους 80 κιλών περίπου, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας.

Οι δράστες θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Ρεθύμνου.

Στις Καμάρες συνελήφθη ένας άντρας 51χρονών στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν πέντε δενδρύλλια ύψους περίπου 2 μέτρων, αλλά και 110 γραμμάρια χασίς.
Μάλιστα ο 51χρονος χρησιμοποιούσε ως χώρο αποξήρανσης των ναρκωτικών ένα παλιό χοροστάσιο που κατείχε ο πατέρας του.

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο από το πρωί...

καθώς δύο άτομα οδηγήθηκαν στην ασφάλεια, για υποθέσεις όπλων και ναρκωτικών. Η αρχή έγινε στην Άρβη του δήμου Βιάννου στο Ηράκλειο. Ένας 33χρονος συνελήφθη, αφού μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε ένα αεροβόλο όπλο με διόπτρα , φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων καθώς και κάλυκες.
Το μεσημέρι συνελήφθη ένας 27χρονος Αλβανός στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, με περίπου 700 γραμμάρια χασίς και κοκαϊνης. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν τη στιγμή που μετέφερε ποσότητα κοκαΐνης και τρεις συσκευασίες χασίς, τις οποίες προόριζε προς πώληση .
Σε έρευνα που έγινε, βρέθηκαν κρυμμένες 58 νάιλον συσκευασίες με 657 γραμμάρια χασίς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Επίσης στο σπίτι του νεαρού αλλοδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 5.395 ευρώ προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών, καθώς και 8 βιβλιάρια τραπεζικών καταθέσεων

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΤΟ ΧΑΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ!


4 σχόλια:

  1. Κάτσε ρε φίλος, τι υπονοάς;;;;

    Απλώς, ένεκα η κρίση, πάνε να βγάλουν κούτρα τις φούντες για τα τσαρούχια από τα δύσμοιρα τα τσολιαδάκια που ξεροσταλιάζουν εκεί στον άγνωστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ααααααααα!!!! ωστε γι αυτο ειναι κοκκαλο οι τσολιαδες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΡΑ ΜΕ ΧΟΡΤΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΤΗΝ PORTO.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή