Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Μπου χα χα!!!


Εδώ γελάνε!
Τί να πει κανείς γι αυτόν τον καταραμένο κλάδο..
Όχι τη θεία απ το Σικάγο, το Θεό μπάρμπα να έχεις, στην καλύτερη των περιπτώσεων να ακούσεις: "Θα σε έχουμε στα υπόψιν.."
Και τρέχα εσύ σε εφορίες, φίλα κατουρημένες ποδιές, μάζευε χαρτούρα και μια μέρα, αχ μια μέρα, θα ανοίξουν διάπλατες οι πόρτες, θα σου στρώσουν το κόκκινο χαλί και θα σου πουν: "Μπράβο αγόρι μου!! Ποιός είσαι; Ο Sir Childe;;;"
Καλή ώρα, λοιπόν, χριστουγεννιάτικα ανοίγω την τεχνολογία και τί να δω!! 45 σελίδες προκηρύξεις. Ξέρετε αυτές που λήγουν λίγο νωρίτερα από το φρέσκο γάλα...
Άντε να μαζέψεις δικαιολογητικά, βεβαιώσεις,συστατικές κτλ. κτλ.
Και αν έκανες το λάθος να είσαι και σε διακοπές..; Σόρυ μεγάλε! Next year!
Χιλιάδες οι αιτήσεις! Μεταπτυχιακά, διδακτορικά, καριερίστες, λατζιέρηδες αρχαιολόγοι, ξεπουλημένοι εθελοντές, τσιράκια, εγγόνια και ανίψια, όλοι στην πρώτη γραμμή, περιμένοντας τον πυροβολισμό για μια θέση (ψ)ωρομίσθιου!!Για μια θέση που κανονικά θα πρεπε να τους τη φτύσουμε στη μούρη, να κάψουμε τις εφορίες και τα μουσεία και μαζί όοοολα τα φαντάσματα τους "συναδέλφους" που κυκλοφορούν εκεί μέσα και που με μεγάλη δυσκολία τους ξεχωρίζει κανείς -πια- από τα αρχαιολογικά ευρήματα!
Και ρωτάω εγώ, πού πήγε το χιούμορ;
Ποιός θα σπάσει την άκαμπτη αυτή σοβαροφάνεια που μας κατατρώει χρόνια τώρα και μας γερνάει πριν την ώρα μας;
Ναι φίλοι μου!!Κι όμως!
Το ίδιο το υπουργείο!Ο μεγαλύτερος γελωτοποιός έκανε πάλι το θαύμα του!
Από αύριο αναστέλλει επαόριστον όλες τις προκηρύξεις για αρχαιολόγους που δημοσιέυτηκαν την περίοδο των Χριστουγέννων!!!
Τώρα Τάσο, φα το σκατόμ!!!

1 σχόλιο:

  1. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...ναι! Αυτό είναι! Το παρακολούθησα κ γω...κ δεν ήμουν διακοπές τρομάρα μου...Είναι το καλύτερο το ΥΠΠΟ....the best παραμύθι κ κοροϊδία ever! Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί ΣΟΥ!

    Εδώ τέλειωσε η ξενάγησή μου στο blog σου...κ είπα να σχολιάσω. Τα διάβασα όλα (σχεδόν)...είσαι πολύ καλός! Μπράβο!

    Σε είχα χάσει για καιρό κ παιδευόμουν να σε βρω...κ τελικά σε βρήκα!

    Παλιέ μου φίλε Κάβειρε...δεν σε ξεχνώ, αυτό να το θυμάσαι...όσο κ αν χαθώ.

    Συνέχισε έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή